tekst alternatywny

IMG_3963_72dpi
Union Chocolate wraz z szeroką ofertą półproduktów dla przemysłu cukierniczego oferuje bezpłatną pomoc technologiczną profesjonalnej   i doświadczonej kadry obejmującą:

1. Pomoc w doborze optymalnych parametrów mas czekoladowych dla potrzeb produkcyjnych klienta,

2. Pomoc przy wdrażaniu nowych projektów, oraz opracowywanie nowych receptur mas czekoladowych zgodnie z wymaganiami klienta

3. Pomiar stopnia stemperowania czekolad, mas czekoladowych oraz polew

4. Badania fizyko-chemiczne, mikrobiologia.  ocena sensoryczna

Nasi pracownicy są do Państwa dyspozycji. Oczekujemy na wszelkie pytania i sugestie, które chętnie rozważymy i na które odpowiemy, gdyż naszym celem jest dobro i pełne zadowolenie naszego partnera w biznesie.

tekst alternatywny


Firma Oferta detaliczna Oferta przemysłowa Pomoc technologiczna UE Kontakt     Zapytania ofertowe